Post by inilxtasleti on Feb 19, 2022 0:27:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir ļoti laba, bet, kad es vienkārši spēlēju smilšu kasti, tālākajā spēlē tiek teikts, ka ir tik daudz itams, kāpēc, bet tā ir laba.
Atkritumi, kad es veidoju spēli un es saucu pēc vārda, tad, kad mana māsa mēģina tai pievienoties, it kā pasaule neeksistētu |:/ boring 2 kā kad mana māsa pievienojas serverim, tā ļauj viņai un es tajā neiekļūstu saka jon neizdevās mēģināt vēlreiz un karte nav pat pilna 12 no 3 joprojām stulba spēle es tas vairāk nekā pikseļu lielgabals 3d jūsu trash spēle liek man vemt kādu trash spēli esmu spēlējis nekad vairs nespēlēju šo stulbo spēli >:/
Lielisks laika slepkava. Jautri. Tikai dažas kļūdas, bet tā man nav problēma. Vadības ierīces ir vienkāršas. Grafika laba. Tikai dažas reklāmas. Smieklīgi. Daudz hakeru, bet tikai dažos serveros. Spēles režīmi ir jautri! Šī spēle ir izklaidējoša!! Es piešķiru šai spēlei... 5 zvaigznes! 🌟🌟🌟🌟🌟 😃👍
tik slikta spēle:( tā sagrauj manu spēli
Es ienīstu to pārāk ilgi, lai lejupielādētu arī varbūt mēs, jūs zināt, varētu būt 10v10 jūs zināt, varbūt labas lietas?
Es piešķiru tai 2 zvaigznes, jo es nevaru instalēt spēli, bet man ir daudz miera, bet es nevaru to instalēt, lūdzu, izlabojiet to, es vēlos spēlēt spēli, paldies un esiet drošs
Es piešķiru 3 zvaigznes, jo zombiju zeme neatvērās, lūdzu, izlabojiet to, bet man patīk šī spēle
Tik daudz kļūdu un kavēšanās
Šī ir jauka spēle, taču tajā ir pārāk daudz hakeru. Monstri var aizvilkt, cik tālu jūs esat. Pls, aizliedziet tādus hakerus kā (Bosip ex neo)
Jauka spēle, taču cilvēkiem tagad ir labākais ierocis jebkurā gadījumā jūsu atjauninājumi ir tik forši, tāpēc turpiniet ar atjauninājumiem un spēli. Jūs visi strādājat labi arī dueļos, ir tik daudz komandas, ka jums ir nepieciešams iestatīt laiku, lūdzu, lūdzu.cilvēki tagad var Pat tagad nespēlēju dueļus. Tā ir ļoti smieklīga spēle, kuru es to spēlēju gadiem ilgi
Tas ir buggy, tas ir tik aizkavēts, ka to nav iespējams spēlēt, un tā ir vienkārši slikta spēle, es neesmu pārliecināts, kur viņi iet ar šo, bet tas nav labi
Ir tik labi spēlēt šo spēli, jo, ja mēs nevaram šaut, dodieties uz lodziņu un paņemiet mājdzīvnieka bumbu, un tā var nošaut ikvienu
Vai varat pievienot draugu, lūdzu, un uzlaušanu
Spēlēt spēli ir jautri, taču pēc kāda laika tā kļūst garlaicīga, un veidošanas sistēmu ir grūti izmantot, taču, kad to saprotat, tas ir jautri
Chicken Gun Action jvw
Spēles sākums ir interesants, bet, ja mēs pabeigsim spēli, tad tā parādīsies kā izvēlne vai turpināsies.
Šī spēle ir ļoti jautra, lai brauktu ar automašīnām un dzīvniekiem, kā arī izmantotu daudz ieroču.
laba spēle idejām un būvēšanai ar labām ieroču idejām vai es varu vienkārši aizliegt hakerus un netikt nogalināts, kā arī mēģināt nogalināt jellybeas armiju, tāpēc šī daļa nav svarīga. Sieviete nav kļūda nav kļūda, 🌟 BAKE IS MASTERPICE🌟 Ayo MEISTARS🌟 Ayo😳 Sieviete nav kļūda, 🌟 BAKE IR MEISTARS🌟 Ayo😳
Drīz es saņēmu šo spēli, es mēģināju uzkāpt un spēlēt, bet tā tik ilgi tika ielādēta, tāpēc neiesaku to, tā vienkārši nedari neko
, ielādes ekrāns aizņem, un tas😢 pat neļaus man pievienoties spēlei, lai labotu šo, paldies pārāk ilgi
Lūdzu, atjauniniet šo spēli un labojiet snaipera mērķi
Chicken Gun Δράση kly
Pēc atjaunināšanas tas tiek parādīts tagad, kad izveidojat atdalītāju un pieskaraties kaut kam citam, nevis chalo house, tas joprojām tiek rādīts chalo house, ka tas ir iemesls, kāpēc es tam piešķīru vienu zvaigznīti, jo esmu saasināts rediģēt: yayyy es to atjauninu, ceru, ka tas ir labots 😁 😁😸😸
Ir kļūme, kas nejauši teleportē objektus, un TIEŠSAISTES SPĒLES laikā ir tik daudz reklāmu! Labojiet šīs, lūdzu.
Un arī nevar parādīt laiku, kad esmu čopā, man tas ir jāredz, lai es zinātu, kad laiks beigsies, bet spēle joprojām ir forša, bet tā joprojām ir forša jā, jā, 5 zvaigznes es domāju, ka ir jautri priekšmeti, kas nemelos bet tomēr jauka un jautra spēle (šī ir visu laiku labākā spēle!!!!!!!!!!!!!!)
Kāpēc trīs zvaigznes, jo ikreiz, kad pievienojos citām lietām, ielādēšana prasa vairākus gadus. Es gaidīju 1 minūti, lai ielādētu, bet nē, es neielādēju, izņemot smilšu kasti, tā tiek ielādēta dažu sekunžu laikā Man vienalga, ko jūs darāt, vienkārši veiciet ielādi ātrāk par citām lietām Lūdzu.
Pirmkārt, tas ir ļoti slikti, es esmu no Keralas, tas netiek atjaunināts 2022. gadā
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Arkádové jdb
Šodien es spēlēju šī spēle nedarbojas
Man ir jāpiešķir 2 zvaigznītes, jo tās ir 2 problēmas. 1. wepons ir tik dārgs, ka es to nevaru atļauties, lūdzu, izveidojiet visus ieročus. 1 monēta 2 ir tāda, ka katrs wepons iegūst augstākus līmeņus, tāpēc, lūdzu, izveidojiet katru wepon līmeni 3 un veiciet ww1 atjauninājumu. un 2 jauni spēles režīmi 1 ir ww1 režīms 2 režīms ir zombiju režīms, visi spēlētāji ir izdzīvojušie un roboti ir zombiji zombiji nevar turēt ieročus, bet, ja spēlētāju apēd zonbijs, tas kļūst par zombijiem un var to kontrolēt, jo ieroči izdzīvojušajiem ir jānogalina zombiji ar saviem
Laba šāvēja spēle. Man tas ir manā otrā tālrunī, un tas ir pārsteidzoši. Vienīgais, ko es iesaku, ir pievienot vairāk karšu
Es piešķiršu 0 zvaigzni, bet es nevaru dot .. tur ir rakstīts 100 personas, kas jālejupielādē, bet atkal ir rakstīts, ka lejupielādējams 2 personas, vai varat to salabot VAI JŪS VARAT SAKIET MAN, HAOW TO FIX
Man patīk spēle, bet es to izmēģināju bezsaistē, un tā tiek ielādēta tik lēni, tāpēc es zināju, ka tā ir tiešsaistes spēle, es vēlos, lai tā būtu bezsaistē
Man patīk tikai cepures, acis, kājas utt., bet agrāk man patika spēle ar piecām zvaigznēm. Es atgriezos un redzēju jaunos atjauninājumus, vai tas ir forši? Spēles vidū parādās reklāmas, kas mani izsit no spēles. Vēl viena lieta, kas man nepatīk, ir briesmoņi, kurus jūs varat izsaukt. Man nepatīk, kā viņi jums uzbrūk, kad jūs viņus izsaucāt. Šī spēle dažreiz kļūst garlaicīga.
Tas ir smieklīgi un labi, bet es ienīstu papildinājumus, kas ir tik kaitinoši, iepriecina to kā bezsaistes spēli un padara to labāku, piemēram, jūs varat darīt vairāk, piemēram, jūs varat būt mazi un mazi auto
Tā ir visu laiku sliktākā spēle, kad mēģinu to atvērt, tā mani izdzen pat es neredzu ekrānu sliktākā spēle
Laba spēle, taču spēlē ir kaut kas, ko es vēlos. Es vēlos, lai spēle būtu reāli pārlādēta katram ierocim un katrā raķešu palaišanas ierīcē vienmēr ir divas lodes, tāpēc izveidojiet to vienu, lai tā būtu īsta, un vai jūs varat pievienot spēlei kaujas mehānismus.
Chicken Gun פעולה uza
Šī ir brīnišķīga spēle!! Ir vairāki spēļu režīmi ar TONNĀM KARTU!! Un varoņi ir jautri. Es iesaku šo spēlēt ar draugiem.
Visi dod visas piecas zvaigznes, ja noņemat teleportēšanos, tas mani sadusmo 😬 😁
Es vēlos, lai mums būtu vairāk. Kartes ar zombijiem un rada mūsu nāves troksni, un lol, tas būs smieklīgi un šaušanas skaņa, kā arī šaušanas skaņa un tas, kas tas būs ļoti jautri Kartes veidotājs ar blokiem un pūļiem, kas iznīcina vienumu, kuru ievietojāt vienumā vai apgriezāt ar galvu uz leju, LŪDZU, DARIET TO😊
Chicken Gun Action eko
Tāpat kā jūs spēle, bet kāpēc likt elites squod grūti jūs varat nerf to
Šī spēle ir lieliska, bet vai jūs varat pievienot dažas jaunākās un retākās automašīnas, paldies
Šī ir ļoti labi spēlē
Šī spēle bija tik interesanta, taču pievienojiet dažus ieročus jaunus varoņus un transportlīdzekļus un daudz ko citu.
Reklāmas uznirst, kad es šauju, un pēkšņi mani nogalina, tāpēc tas ir slikti un viss tā ir hekeri
Tas ir garlaicīgi, mēs nevaram zināt zilo komandu vai sarkano komandu.
Jauka spēle, bet ļoti vienkārša, tāpēc piešķiru četras zvaigznes
Tas bija vienkārši jautri iemesls, kāpēc es piešķiru šai 3 zvaigžņu, jo ir daudz hakeru, un viss ir tikai tāpēc, ka neviens nerunā! Un kāpēc man ir vajadzīgs tīkls, ja tie ir tikai bot?
Ārkārtīgi jautrs, foršs brīvā laika pavadīšanas veids. Ar nepacietību gaidu vairāk atjauninājumu un jaunus dēļus, lai likvidētu operācijas!!!!
Man patīk šī spēle, tā mani ļoti izmet no tās, piemēram, kad es nospiežu con ten you 5 un tad uznirst reklāma, it kā man tas vienkārši ir apnicis, bet man patīk spēle 😀😡😀😡😀😡😀
Man patīk šīs spēles 😁 bet dažreiz spēle nedarbojas, un mums tā ir jālejupielādē atkārtoti, lūdzu, izlabojiet kļūdas............ tās grafika ir laba, ieroči ir labi un viss ir labākais
Šī spēle ir tik laba, un man ir jātroļļo cilvēki ar glichis, taču daži cilvēki var mani daudz nogalināt, taču tā ir lieliska spēle, tāpēc es to vērtēju ar 5/5
vienkārši piekļūstiet datoram un spēlējiet īstu bez lejupielādes tagad maksājums tikai bez maksas šī ir spēles kopija, kā arī skaņa ietekmē