Post by inilxtasleti on Feb 19, 2022 0:40:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
tam bolo veľa pridáva pre mňa, aby si to, a to stále má smery žiadne šialené, čo je tiež super pomalé
Táto hra je taká zábavná, má veľa postáv, koláčov, dekorácií a ja mám prístup ku všetkým. Milujem túto hru tak veľmi.
Dávam 3 hviezdičky, pretože bábika a svadobná torta sú zamknuté 😡😡 otvorte prosím tieto obchody, ale hra je veľmi pekná 🙂🙂
Súhlasím s ňou, je to ☆skvelá☆hra na hranie a milujem, ako môžete svojim zákazníkom vyrobiť naozaj pekné torty, aby boli spokojní! Milujem hry, ktoré robíte, pretože sú úžasné!!😄🙂
Neotváranie obchodov so svadobnými tortami a nákupného centra tiež vaša hra nie je vôbec dobrá a najnudnejšia hra vôbec
Toto sa mi páči.... Táto hra bola veľmi jednoduchá....hra skutočného impéria koláčov je....veľmi pekná a Vera level 🎉😎 hra....
Môj produkt sa oneskoril a zatiaľ nie je hodnotený, to znamená, že sa musíte tešiť a zároveň mám mna mam didi a hi naman sahu naman sahu naman sahu naman sahu naman sahi mna man sahi naman sahu naman shaikh namamsmxfkdkdxkdf
Páči sa mi táto hra. Ale len jeden problém musíme zaplatiť 💰. Napríklad vidieť reklamu na odomknutie 🔓 znamená, že môžeme vidieť reklamu na odomknutie. Ale pýtate sa Realmoney. Je to detská hra, odomknite ich. Okrem toho je to naozaj pekná a dobrá hra. Prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, odomknite ich pre reklamy.
Názov hry je skutočný výrobca koláčov 3d, ale tu je 3D koláč zamknutý.....😕😣a táto hra bola veľmi zaujímavá a zábavná😀
Všetko by nemalo byť zamknuté. Môj návrh je, že kto vytvoril túto hru, by mal odomknúť každého a všetko. Inac je to dobre
táto hra je úžasná! Má super rýchlu wifi, je super zábava, môžete zmeniť kuchársky outfit, získate hodnotenia. OMG toto je najlepšia hra všetkých čias!
Pekná hra, ale musíte urobiť to isté... Nič zaujímavé a musíte zaplatiť za viac vecí
Готовим настоящий 3D-торт Симуляторы xcq
ani sa mi nechce dat hviezdicku...lebo som cakal 15 min, ale nacitalo sa to len...taka strata casu
Táto aplikácia bola pre moju dcéru veľmi príjemná. Urobila to naozaj doma, prišlo to veľmi pekné.
Túto hru mám príliš rád, ale je tu problém, že veľa vecí je za rupie
Príliš veľa pridáva a takmer všetko je uzamknuté. Len trochu pomaly🐢🐌😕
Je to veľmi pekná hra, túto hru mám najradšej.
Hra je veľmi dobrá...ale môžete odomknúť všetky miesta...prosím
Táto hra je veľmi pekná, veľmi dobrá
naozaj hra je nudná har bar aur bar bar hra reapt ho raha hai tak neznášam túto hru tak isiliye game mat stiahnuť karna ok
Milujem 😍 túto hru a hral som ju veľakrát. Neexistujú žiadne úrovne a preto túto hru naozaj milujem. tu si môžeme vyrobiť 🍩🍪🍰a 🎂aj .
Toto sú roztomilé, zaujímavé a krásne hry a obzvlášť je to veľmi kreatívne, plné dizajnu a plné krásnych vecí😍😍😍😍
Je to vlastne veľmi zábavné, nemá veľa reklám a učí deti piecť...😉😆
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasyon mwvl
Toto nemôže nič nainštalovať. Nič nefunguje Skúsil som nainštalovať hry, vec funguje, pretože mám zepeto a nechcem zepeto vymazať, je to moja sestra. Hrá to každý deň, mám hry, ale nechcem svoje hry vymazať. Moje hry sú moje najlepšie hry, takže nič nefunguje.
skvelá hra na svete, ktorú som kedy hral, pretože neobsahuje veľa AD a toto je veľmi dobrá hra a vďaka tomu viem urobiť aj skutočnú tortu
Aktualizujte úrovne rýchlo v tejto hre a ak aktualizujete úrovne rýchlo, dám vám 5 hviezdičiek..... A mimochodom, táto hra je pre mňa prílišoooooooooooo dobrá, úžasná, pekná a krásna hra......
Neznášam túto hru🤷, pretože je príliš nudná a príliš veľa položiek je uzamknutých😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Každá funkcia tejto hry je dobrá, okrem jednej, že veľa vecí je uzamknutých
Pekná hra mene ish torta 🎂🍰ke jaisa to isté s rovnakým banánom, ale kto tortu 🎂🍰rúra hlavná pec kiya hai ostrov liye torta hlavná nahi banán pacienti aap log plyn ja ka bhi torta babao ish hra 3d torta ja
Space Pinball: Classic game Arkada quag
Kúpil som si plnú verziu, ale pri inštalácii na iný telefón sa zobrazuje iba základná verzia. Ako znova získať plnú verziu?
Neznášam túto hru, pretože som skončil na prvom mieste a nemôžem sa dostať na druhé miesto. to je dôvod
je to skvelá hra, ale je ťažké ju hrať a získavať hviezdy, ale kvôli nedostatku hviezd nie je možné vyrobiť veľa koláčov
Táto hra je skvelá v dobrom, koláč a desind je tááák dobrý a ak ste víťazom, máte stromové hviezdy a môžete si vymeniť oblečenie...
Gerçek Pasta Yapımı 3D Simülasyon fdkq
Zostanete iba v prvej oblasti a urobíte rovnaký koláč, kým NEZAPLATÍTE za odomknutie „Plnej hry“. Toto je doslova demo verzia.
Hra je dobrá. ale je tu problém. herné úrovne sú uzamknuté.
Pekná hra, ale niektoré úrovne sú zamknuté, takže dávam štyri hviezdičky.
Fantastická hra, ktorú som kedy hral ... naozaj milujem túto hru ... Ak ste vo svojej sieti tiež žiadne reklamy ... Tiež nás učí, ako robiť koláče ... Naozaj som si užil